Creatief voor PARTICULIER en BEDRIJF

Achter de schermen

Vanuit een praktische en gezellige studio, wordt logo’s, huisstijlen, flyers, kaarten en websites voor met name de kleine- en startende ondernemer ontworpen en gecreëerd.
De werkruimte is ingericht voor het ontwerpen, plotten & plakken en textieldruk.
Van jongs af aan was tekenen, papier en fotografie mijn dagelijkse bezigheid. Op 19 jarige leeftijd heb ik de grafische opleiding in San Jose, Californië, USA gevolgd.
Door de jaren heen heb ik me het Grafisch Vormgeven en de Fotografie deels door scholing deels autodidactisch, eigen gemaakt.
Creativiteit in de breedste zin is de rode draad in mijn leven. Ik combineer mijn grafische kennis en vaardigheid in het dagelijkse leven en geniet er nog steeds van.
Ik werk samen met een lokale drukker en een repro waar mensen werken voor hun arbeidsmatige dagbesteding. Mijn professie is naast graficus, activiteiten- en werkbegeleider in de Geestelijke Gezondheidszorg en ben ik ruim 15 jaar werkzaam binnen de GGZ. Al jaren is het voor mij een mooie combinatie van deze twee bijzondere en geweldige professies.

Plotten & Plakken staat voor het snijden en plakken van letters, tekeningen en logo’s. Het beplakken van ramen, deuren, scooters, motoren, auto’s, caravans, boten, naambordjes en reclameborden.
Hoe geweldig is het je eigen creatie te zien op je raam, auto, motor of op een bord.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

INFO@SHAPEDIGITAL.NL - TEL: 06 8150 0613 - APELDOORN

© 2020